Leave Your Message

Biopharmaceutical faiga faamamaina vai

2023-12-19 10:52:31

Mea Fa'amama Suavai - Ose Fesoasoani Taua i le Alamanuia Fa'afoma'i


Biopharmaceutical vai faʻamamaina meafaigaluega, e taʻua foi o meafaigaluega vai mama, e faʻaaogaina e gaosia ai le vai mama poʻo le maualuga. O le galuega autu o le faamamaina o le vai o le aveesea lea o mea faʻafefeteina, cationic inorganic ma anionic i totonu o vai mata ma electrolytes i le vai i se tulaga patino, ma faʻaleleia le vai mata i vai mama.

  • talafou1.jpg
  • O le ta'iala galue o le fa'aliliuina lea o le vai mata i vai mama po'o le vai mama maualuga e ala i faiga fa'amama eseese. O le faʻagasologa o le muaʻi togafitiga e aofia ai tane vai mata, pamu vai, quartz sand filter, activated carbon filter ma isi faʻagasologa faʻagasologa, ma le faʻamamaina o le vai e aofia ai RO + EDI poʻo RO + RO + EDI ma isi faʻapotopotoga. A mae'a le fa'agasologa o lo'o ta'ua i luga, o le vai fa'aagaaga e fa'amamāina le vai, i totonu o le tane vai fa'amamāina mo le teuina. O le vai e le'i fa'amaonia e toe fa'afo'i i le tane muamua mo le fa'amamaina lona lua ma le fa'amamāina. Ole vai fa'amamāina ile fa'agasologa ole vaila'au o lo'o fa'atinoina nei matafaioi. Muamua, i le faagasologa o vailaau mo le tausia o le mama, o le a le mafua ai le faaleagaina lona lua o fualaau faasaina po o meafaigaluega e mautinoa ai le lelei o fualaau faasaina. Lona lua, o se mea mataʻutia poʻo se vai e faʻafetaui ai manaʻoga o vai vailaʻau. Lona tolu, o le lelei o le vai e mafai ona ausia tulaga o le gaosiga o vailaʻau. O le mea lea, o meafaigaluega faʻamamaina vai e taua tele i le pisinisi biopharmaceutical.


Fa'amama vai fa'amama e iai sona a'afiaga i mea tau vaila'au. I le faʻavaveina o le atinaʻeina o falemaʻi i le taimi lava e tasi, e taua tele meafaigaluega faʻamamaina vai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻagasologa o vailaʻau, o mea e faʻamamaina ai le vai o le biopharmaceutical e maua ai le vai faʻamamaina e avea o se solvent ma faʻafefeteina sauniuniga. Kamupani vailaʻau i le gaosiga o le gaosiga i le sili ona taua o le mama, mautu ma le saogalemu o vailaʻau, vai faʻamamaina meafaigaluega e taua tele. E tele ituaiga o mea e fa'amamāina ai le vai, ma e tele auala eseese ma mea e fa'aaogaina. Ae o le ki i meafaigaluega faʻamamaina vai o lona mautu. O le faiga faiga o meafaigaluega faamamaina vai e masani ona vaevaeina i le muaʻi togafitiga, faʻafefe osmosis, gaosiga o le vai, teuina o vai, faʻamaʻi ma isi fesoʻotaʻiga tele. Faatasi ai ma i latou, e mafai foi ona vaevaeina le osmosis faʻasolosolo i le tasi-laasaga faʻasolosolo osmosis ma lua-laasaga reverse osmosis. E mafai e tagata fa'atau ona filifili mea e fa'amama vai e tusa ai ma le tulaga lelei o le vai. Faatasi ai ma i latou, o le lelei o le vai mata e matua leaga lava i totonu o le itulagi, o le faʻaogaina o le lua-laasaga faʻasolosolo osmosis ma le faʻagasologa o le EDI e fetaui ma manaʻoga o tagata faʻatau mo le lelei o le vai. E ui lava e sili atu le lavelave o meafaigaluega vai mama, ae faʻatusatusa i le sauniuniga muamua o le vai faʻamamaina o loʻo i ai le tele o foliga, e pei o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le malosi, faʻasaoina o le vai. E mafai ona fetuutuunai e le au gaosi meafaigaluega le faamamaina o le suavai e tusa ai ma manaoga eseese o le lelei o le suavai ao faʻamautinoaina le gaosiga mautu o meafaigaluega.


I se upu, biopharmaceutical vai faʻamamaina meafaigaluega o se tasi lea o puipuiga taua i le falemaʻi falemaʻi, e faia se sao e le mafai ona suia i le gaosiga o vailaʻau. O lenei ituaiga meafaigaluega o le a faʻafouina foi ma le atinaʻeina o falemaʻi vailaʻau, e tuʻuina atu ai mea e sili atu le lelei ma sili atu le lelei o meafaigaluega mo le biopharmaceutical industry.